fredag 20 december 2013

Ja sama suomeksi

Tervetuloa myös suomeksi!

Olen tällä sivulla kertonut, että olen kauan haaveillut elämästä ulkomailla. Lähetystyö on ollut lähellä sydäntäni monesta syystä. Kerron siitä lisää myöhemmin. Keväällä 2013 löysin lähetysseurani sivuilta ilmoitus työpaikasta Senegalissa. Tehtävänäni on kehittää lapsi- ja nuorisotyötä Senegalin luterilaisessa kirkossa. Työhön kuuluu materiaalin tuotanto ja työntekijöiden kouluttaminen.

Kesäkuussa alkoi ensimmäinen opiskelu-jakso kirkon kansainvälisen työn erikoistumiskoulutuksesta (entinen lähetyskoulutus). Viimeinen jakso päättyi äsken joulukuussa. Senegalin julkinen kieli on ranska ja sitä saan opiskella Ranskassa neljä kuukautta keväällä 2014 helmikuusta lähtien. Kesällä alkaa sitten serere kielen opiskelu Senegalissa, Fatickissa. 

Olen edelleen koulussa töissä uskonnon-opettajana Kauniaisissa. Tänään alkoi kuitenkin joululoma. Ihanaa! Toivon, että ehdin järjestää kaikenlaisia asioita työtä ja tulevaa muuttoa varten.

Tätä sivua ja kaikki tekstit voi kääntää suomeksi painamalla TRANSLATE-kenttää ylhällä oikealla. Valitse "finska" (tai "grekiska" jos satut osamaan sitä). Käännös ei kuitenkaan ole aina järkevä, joten mietin vielä miten jatkan tätä. Jos sinulla on minulle ehdotuksia siitä, miten kieliasiaa voi hoitaa, niin voit jättää siitä kommentteja.

Hyvää ja rauhallista joulua!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar